Siegfried & Roy

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Siegfried & Roy (2012)

Siegfried & Roy minangka duo tukang sihir lan penghibur Djermani-Eben Merika, sing luwih dikenal kanthi penampilan karo singa putih lan macan putih.

Wikimedia Commons Aia bet: Siegfried & Roy ean Wikimedia Commons
Wiki letter w.svg Ngune wono kadudu. Click "oomo, edar" animwen eare. Tsuba kor!